Voltooide projecten

RON SLANGEN

grafisch ontwerper & fotograaf

DOCUMENTAIRE, Juli 2016

In juli 2016 kwam de trailer gereed over de documentaire die gaat over het aangrijpende verhaal van Marieke van de Ree die lijdt aan conversie of functionele neurologische stoornis, een aandoening die de aansturing vanuit de hersenen van spieren en zintuigen verstoort. Conversiepatiënten kunnen in een rolstoel terecht komen, halfzijdig verlamd raken, blind worden of pseudo-epileptische aanvallen krijgen.

Conversie is lang onterecht gezien als een zeldzaam psychiatrische aandoening. Het maakt ‘normaal’ leven onmogelijk en zorgt voor isolement, onbegrip (ook bij artsen!), verkeerde diagnoses en verkeerde, soms averechtse behandelingen. Wat we inmiddels al weten over deze verwoestende aandoening moet meer bekendheid krijgen!

Foto's voor website, Juli 2016

Gemeente Brunssum heeft ten behoeve van haar nieuwe website en gemeentegids, opdracht gegeven om de benodigde foto's te verzorgen. (Foto's: Gemeente Brunssum www.brunssum.nl)

BUITENRING; OPNAMES VANUIT EEN DRONE

 

In mei 2016 kwam de vraag van de Gemeente of het mogelijk was een promotiefilmpje te maken met behulp van een drone. Na toestemming en vergunning te hebben geregeld, is het stuk Buitenring vanaf Vaesrade tot industrieterrein Bouwberg vanuit een hoogte van zo'n 60 meter gefilmd.

 

De beelden zijn daarna verwerkt tot een leuke promo, ten behoeve van een Open Dag op 4 juni 2016.

Wordt vervolgd...

CONTACTGEGEVENS

 

 

Haansberg 30, 6444EC, Brunssum, NL

info@ronslangen.nl

 

Tel: 0031 (0) 6 81 61 68 86

OVER ZAKEN...

 

Deze website is uitsluitend een privé-initiatief. Voor informatie over Grafische ontwerpen, Fotografie, Filmopnamen en dergelijke, verwijs ik u graag naar mijn bedrijfswebsite: www.rsgraphx.nl

Copyright © Ron Slangen 1994 - 2018